Sposób przygotowania

Z włoszczyzny wybieramy marchew i pietruszkę, którą kroimy w małą kostkę. Seler obieramy a por myjemy. Do wody wkładamy całego pora oraz selera i pokrojoną marchew z pietruszką. Gdy się zagotuje dodajemy grzyby suszone. Gotujemy na niewielkim ogniu około 20-30 minut. Pod koniec dodajemy rozpuszczoną zupę pieczarkową z torebki i zabielamy śmietaną. Posypujemy również natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    lubię takie zupki :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    przepyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !