Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie z dodatkiem mleka, odcedzić. Śliwki i morele pokroić na pół. Orzechy arachidowe posiekać i razem ze słonecznikiem uprażyć na suchej patelni. Ryż włożyć do miski, dodać owoce, wymieszać. Następnie ułożyć na talerze, polać stopionym masłem, posypać cynamonem, cukrem i uprażonymi orzechami ze słonecznikiem. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    rewelacyjny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    w takim wydaniu jeszcze nie próbowałam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !