Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać 1 łyżkę masła i zeszklić posiekaną cebulę. Następnie wsypać pokrojone pieczarki i dusić około 10 minut. Oddzielnie udusić na pozostałym maśle pomidory i przetrzeć przez sito. Kiełbasę obrać z osłonek, pokroić w plasterki, lekko podsmażyć na oleju, połączyć z pieczarkami, dodać przetarte pomidory i dusić pod przykryciem około 10 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką mieloną, cukrem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !