Sposób przygotowania

bułkę namoczyć w mleku ,odcisnąć, dodać do mielonego ,wbić jajko ,doprawić ,dobrze wyrobić mięso ,formować kulki wielkości orzecha włoskiego,obtoczyć w tartej bułce.Naczynie żaroodporne wysmarować masłem,ułożyć kulki,na każdy położyć wiórek masła,piec w piekarniku około 20 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja podobnie, tym sposobem jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ja też tak jeszcze nie robiłam zawsze na tłuszczu na patelni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !