Sposób przygotowania

Najpierw masło trzymamy w temp. pokojowej. Dodajemy żółtka i cukier i ucieramy na jednolitą masę. Dodajemy kakao w celu nadania koloru i ponownie ucieramy na jednolitą masę. Ilość kakao zależy od pożądanego koloru i od jakości kakao.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    jak wygl?da :) mniam! pewnie adresat tego tortu by? zachwycony wykonaniem i smakiem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    I do tego dużo kalori, ale pyszny krem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię maślane kremy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    sliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też lubię maślany krem...
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    jak z cukierni... ślicznie i zapewne smaczny....
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie skorzystam z przepisu
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super że można nim tak dekorować łądnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny krem i torcik również:)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniały krem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !