Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w półplasterki, ułożyć na dużym talerzu. Cebulę pokroić w piórka, ułożyć na pomidorach. Odsączoną kukurydzę posypać na pomidory z cebulą. Całość oprószyć solą i pieprzem. Szprotki wyjąć z sosu, ułożyć na sałatce. Wszystko polać sosem pomidorowym (w którym były ryby).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawe smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    wygląda smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny pomys? na sa?atk?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawie to podałaś,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !