Sposób przygotowania

Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, na koniec wsypać fiksy. Na blasze ulożyć warstwe z pepitków na to rozsmarować połowę śmietany, znowu pepitki, na to polowę masy krówkowej, następnie krakersy, resztę mleka, krakersy i na wierzch resztę śmietany. Najlepiej smakuje po kilku godzinach, kiedy ciastka najdą masą i śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo to lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jejku palce lizać!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Ale super!.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Fajne ciacho i jakie szybkie, nie trzeba niczego piec. A smakowo akurat coś dla mnie. :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    palce lizac takie fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !