Sposób przygotowania

Pomidory umyć, wysuszyć. Odciąć \"główki\", wydrążyć pestki. Ser żółty zetrzeć na grubych oczkach. Czosnek obrać, drobno posiekać. Koperek umyć, wysuszyć, posiekać. Ser wymieszać ze szczypiorkiem, czosnkiem, bułką tartą oraz przyprawami. Farszem napełnić pomidorki. Zapiekać w nagrzanym piekarniku przez pół godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam zapiekane pomidory
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie pomidorki.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !