Sposób przygotowania

Żółty ser kroimy w ok. 0,5 cm. plastry. Jajka rozkłócamy widelcem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na talerzyk wsypujemy bułkę tartą. Plastry sera obtaczamy najpierw w jajku potem w bułce tartej i jeszcze raz w jajku i kładziemy na patelni z rozgrzanym olejem. Smażymy z obu stron na średnim ogniu na złoty kolor. Podajemy na ciepło. Kotlety można podawać wraz z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    ciekawy przepis,musze kiedys spróbować:o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    to jest pyszne! Robiłem według tego przepisu kotleciki dla mojego syna wegetarianina i smakowało to całej rodzinie (nawet mięsożercą :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    kaloryczne, ale pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !