Sposób przygotowania

Parówki pokroić w talarki. Cebulę umyć, osuszyć obrać oraz pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć pod bieżącą wodą, osuszyć i drobno posiekać. Ser zetrzeć na tarce jarzynowej na małych oczkach. Majonez wymieszać z keczupem. Na patelni rozgrzać olej. Włożyć cebulę i smażyć na małym ogniu. Po 5 minutach dodać do tego pokrojone w plastry parówki i smażyć na złoty kolor od czasu do czasu mieszając. Przed końcem smażenia dodać starty ser, a po chwili posiekany szczypior. Wymieszać, poczekać aż ser się trochę rozpuści. Danie podawać na ciepło polane przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super pomysł na urozmaicenie posiłków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !