Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka gotowana 20 plasterków
słonecznik łuskany 10 dag
serek topiony śmietankowy duży 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z szynki

Na suchej patelni podprażyć słonecznik, aż się zarumieni. Dodać serki i energicznie rozmieszać. Przygotowaną masą smarować plasterki szynki. Zwinąć ruloniki i schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 27.09.2013 07:36
Przekąska przepyszna:)
Łukasz15 12.07.2013 08:34
fajny pomysł na małe co nie co
Pani Domu 15.04.2013 18:46
fajna przekąska
Ada-Gaba 29.06.2012 06:50
fajne i smaczne
calliope 09.04.2012 16:27
ekstra
cooleczka 17.02.2012 17:26
rzeczywiście oryginalnie, ale i smacznie
cooleczka 17.02.2012 17:26
rzeczywiście oryginalnie, ale i smacznie
czekoladka_m 22.01.2012 17:15
Dośc oryginalny pomysł, warty wypróbowania:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak