Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warzywna zagęszczana kaszą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kości schabowe 0,5 kg
marchew 2 szt
por (biała część)
pietruszka 1 szt
seler 1/4 szt
brukselka 15 szt

Przepis i sposób przygotowania na: warzywna zagęszczana kaszą

Z kości gotujemy wywar dodając kucharka, kilka ziaren pieprzu, ziela i listek laurowy. Wszystkie warzywa obieramy i kroimy w kostkę, pora w paski a większe brukselki na pól. Z gotowego wywaru wyciągamy kości, dodajemy warzywa zagotowujemy następnie sypiemy kaszę najlepiej perłową i gotujemy około 15-20 minut doprawiamy do smaku , podajemy posypane koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 13.02.2012 08:53
pyszna
teresa18 10.02.2012 20:00
super
teresa18 10.02.2012 20:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak