Sposób przygotowania

Usunąć z daktyli pestki, a miąższ posiekać, wymieszać z plasterkami kiwi i włożyć do lodówki. Na dnie żaroodpornego naczynia, wysmarowanego masłem ułożyć biszkopty, na nie owoce, polać sokiem powstałym z owoców. Żółtka utrzeć z cukrem na krem, wymieszać z pianą z białek, dodać mąkę i proszek do pieczenia, polać owoce. Piec 15 minut w 200 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super deser
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    szkoda, że nie ma zdjęcia.. na pewno fajnie wygląda, i jest smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się z przedmówcami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !