Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokroić. Jabłko obrać, pozbawić gniazda nasiennego, umyć. Zetrzeć na grubych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Dodać do kapusty, podlać bulionem.Zagotować, dodać liść laurowy i ziele angielskie. Dusić razem do miękkości. Przyprawić solą i pieprzem. Mąkę wymieszać z odrobiną wody, wlać do kapusty, zagotować. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    spróbuję chocby jutro...
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny dodatek do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna kapustka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny dodatek nie tylko do obiadu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z jabłuszkiem też robię:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    jabłko dodaję do czerwonej kapusty,muszę spróbować z kiszoną wg. Twojego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z jabłkiem nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !