Sposób przygotowania

Mięso, starty żólty ser,ugotowany ryż i jajka wymieszać.Doprawić kucharkiem ewent ,solą,pieprzem.
Formować małe kotleciki,obtaczać w bułce tartej i smażyć na gorącym tłuszczu Podawać z surówkami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    smakowite
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !