Sposób przygotowania

W rondlu topimy masło i smażymy posiekaną cebulę,dodajemy mrożony szpinak i gotujemy chwilę na małym ogniu,dokładamy połowę rzeżuchy wlewamy rosół i doprowadzamy do wrzenia i gotujemy 10 minut.Zdejmujemy z ognia miksujemy.Ponownie gotujemy przyprawiamy solą i pieprzem sokiem z cytryny i cukrem.Żółtka dodajemy do śmietany dokładnie mieszamy i wlewamy do zupy i podgrzewamy.Krem podajemy z ćwiartkami jajek na twardo posypany rzeżuchą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiej zupy jeszcze nie jadłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !