Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Żeberka miały sporo mięsa przy kości więc wycinam samo mięso (przy kości też trochę zostawiam - żeberka będą do wykorzystania w innym daniu).


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż mi ślinka cieknie.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    duży +
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyszny sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha ten sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !