Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dynię obieram ze skóry i usuwam gniazdo nasienne.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    fajne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    powoli przekonuję się do dyni, jak tak dalej pójdzie to wypróbuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    freekate, u mnie też był to proces długotrwały, najważniejsze wg mnie jest dobre, wyraziste doprawianie wszystkich potraw z dodatkiem dyni.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z kąd masz taką ładna dynie?
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Izabela z ogródka, a w tej chwili to z piwnicy, ta dynia może być przechowywana nawet do późnej wiosny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I dynia może przyciagnąć wzrok - bardzo ładnie wygląda:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Uwielbiam zupę z dyni, super sposób na pyszne zdrowe posiłki! pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Uwielbiam zupę z dyni, super sposób na pyszne zdrowe posiłki! pycha!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dla samego koloru warto się skusić
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Niestety, nie wszystkie odmiany dyni mają taki intensywny kolor.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjny ma kolor,świetny dodatek do chlebka i zupy,,
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękny kolor ma ta dynia, ciekawe co to za odmiana :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    caralajna, to dynia odmiany „Early Butternut”. Bardzo ją lubię bo ma dobry smak, zwarty o pięknym kolorze miąższ, jest niewielkich rozmiarów, łatwo obrać ją ze skóry i jak dla mnie bardzo ważne długo i dobrze się przechowuje, u mnie w zbyt ciepłej piwnicy nawet do marca.
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    caralajna, to dynia odmiany „Early Butternut”. Bardzo ją lubię bo ma dobry smak, zwarty o pięknym kolorze miąższ, jest niewielkich rozmiarów, łatwo obrać ją ze skóry i jak dla mnie bardzo ważne długo i dobrze się przechowuje, u mnie w zbyt ciepłej piwnicy nawet do marca.
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    dynię uwielbiam, m.in.za jej energetyczny kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis na wykorzystanie dyni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    przydatny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !