Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu dodajemy ukiszony żur , zmiażdżony czosnek , doprawiamy do smaku , śmietanę mieszamy z łyżką mąki i rozprowadzamy w zupie , posypujemy majerankiem mieszamy i zagotowujemy , na każdym talerzu jak nalejemy zupę kładziemy przekrojone na pół jajko na twardo i podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    od kiedy bulion drobiowy jest wegetariański?! jak zwykle bzdury wypisujesz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Margo, właśnie wiek i doświadczenie sprawiają, że wiem o czym mówię - wegetarianie nie jedzą mięsa ani nie używają wywaru z niego więc Twój żurek, być może pyszny, wegetariańskim nie jest skoro użyłaś bulionu drobiowego.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Pyza mo?e Margo chodzi?o o to, ?e ?urek ugotowa?a bez dodatku mi?sa tylko na samej kostce
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Bulionu drobiowego zdecydowanie nie można nazwać wegetariańskim!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ważne że przepis pyszny po co się sprzeczać ? zastąpcie bulion drobiowy warzywnym i po kłopocie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !