Sposób przygotowania

Makaron gotuję w osolonej wodzie do miękkości. Mięso mielone z dodatkiem przyprawy do mięsa mielonego podsmażam na patelni. Gdy się usmaży dodaję sos chiński ze słoika i mieszam. Smażę około 7 minut. Na koniec dodaję ugotowany makaron i ponownie mieszam. Podgrzewam około 5 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobny,bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    makaron + sos = pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !