Sposób przygotowania

Rybę pokroić w kawałki, posypać przyprawą uniwersalną, obtoczyć w cieście i smażyć na oleju.
4 duże cebule pokroić w kostkę, 1 słoik papryk i konserwowej pokroić w paski, 1 słoik ogórków konserwowych pokroić w paski, wymieszać. Układać warstwami.
ZALEWA
2 SZLK. WODY ( 3SZKL.)
2 SZKL. OLEJU ( 1 SZKL.)
3 ŁYŻKI CUKRU
4 ŁYŻKI KETCZUPU
3 ŁYŻKI OCTU
SÓL DO SMAKU
Wszystkie składniki zagotować i zalać gorącą zalewą. Zrobić dzień wcześniej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam! Ślinka cieknie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !