Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na dwa placki na spód wyłozyć jabłka .Śmietanę najlepiej 36% ubić ze śmietan-fixem.Dobrze ubitą śmietanę wykładamy na warstwę jabłek i przykrywamy wierzchem biszkoptu.Całość posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    oj pycha
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !