Sposób przygotowania

Zalewa:
1szklanka cukru,
1 szklanka octu 10%
1 szklanka wody
Cebule pokroic w bardzo cieniutkie polkrazki i zalac zalewa wykonana z cukru, wody i octu, (zalewa powinna byc ciepla, nie musi byc goraca) pozostawic nawet na 24 godziny. (Im dluzej jest w zalewie tym lepiej). Po tym czasie cebule odcedzic i dodac reszte skladnikow pokrojonych w kostke. Dodac majonez i wymieszac wszystko razem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    apetyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !