Sposób przygotowania

Jaja, cukier zwykły i waniliowy ubić na parze Utrzeć margarynę, następnie dodać zimną masę jajeczną.
Truskawki zmiksować i dołożyć do masy. Wszystko razem wymieszać. Można dodać żelatynę (mała torebkę z żelatyną wsypać do szklanki i zalać 2 łyżkami zimnej wody, dobrze wymieszać. Następnie dodać jeszcze 4 łyżki letniej wody i również wymieszać. Wlać to do masy i wymieszać.
Masę można wylać na biszkopt i zalać tężejącą galaretka. Włożyć do lodówki aby stężałazamiast biszkoptu można użyć herbatniki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    Extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    robię podobne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !