Sposób przygotowania

połówki brzoskwiń osączyć i polać winiakiem nałożyć do nich konfiture , ulożyć owoce w żaroodpornym naczyniu z białek ubić piane dodając cukier , wyłożyć pianę na brzoskwinie posypać migdałami piec ok 10-15 min podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    beza i brzoskwinie - brzmi zachęcająco
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ooo pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Silver Teaspoon

    smakowite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !