Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brzoskwinie pod bezą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1 op
białko 4
cukier 4 łyżki
konfitura wiśniowa 4 łyżki
winiak 1 kieliszek
płatki migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: brzoskwinie pod bezą

połówki brzoskwiń osączyć i polać winiakiem nałożyć do nich konfiture , ulożyć owoce w żaroodpornym naczyniu z białek ubić piane dodając cukier , wyłożyć pianę na brzoskwinie posypać migdałami piec ok 10-15 min podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Silver Teaspoon 18.10.2012 11:32
smakowite :)
Krzysztof15 02.09.2012 09:22
pycha
Luki 05.06.2012 11:45
ooo pyszne
DanutaS 23.01.2012 14:37
beza i brzoskwinie - brzmi zachęcająco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak