Sposób przygotowania

Pierś pokroić na mniejsze porcje.delikatnie rozbić aby nie uszkodzić mięsa najlepiej przez folię.posypać solą i pieprzem Na każdy rozklepany kawałek mięsa położyć podłużną kostkę masła i posypać posiekaną natką.Dokładnie zwinąć devolay .Opanierować w jajku i bułce lub jak ktoś woli tylko w mące i smażyć na gorącym tłuszczu.Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mniam
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !