Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę dodać margarynę - zagotować.Wsypać mąkę i mieszać aż się zrobi jednolita masa (kula. Zestawić do ostygnięcia, następnie wrobić w ciasto po 1 jajku,wymiksować troszeczkę.wysmarować blachę tłuszczem i posypać mąką.Wycisnąc szprycą podłużne eklerki na blaszkę upiec w temperaturze 200 st. ok 30 min.
jeszcze ciepłe eklery przekroić wzdłóż.wypełnić kremem budyniowym lub bitą śmietaną.Nawierchu można polac czekoladą

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ooo i jakie ładniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Uwilebiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    aż ślinka cieknie
  • 0
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    uwielbiam
  • 0
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    uwielbiam
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    boskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja

    moje ulubione :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !