Sposób przygotowania

Kości z kurczaczka myjemy i wkładamy go gotującej się wody , marchewkę i seler obieramy i ścieramy na tarce na drobnych oczkach. Kartofle obieramy i kroimy w kostkę, Kapustę siekamy w drobne paseczki a kalafiora dzielimy na drobne części.Gdy mięsko się podgotuje dodajemy kartofelki , marchewkę i seler.Po 20min dodajemy kalafior i kapustę .Solimy do smaku , wegete i majeranek na koniec dodajemy do smaku śmietany całość mieszamy i gotujemy ok 5 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    zupa kalafiorowa zawsze ma taki intensywny smak :-) super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygl?da super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię zupki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !