Sposób przygotowania

Same żółtka ucieramy z cukrem a z białek ubijamy pianę , mąkę łączymy z białkami ostrożnie mieszając i dodajemy pozostałe składniki . Wymieszać . I ciasto wylewamy na tortownicę wyłożoną papierem . Obrane już wcześniej i pokrojone jabłka bez gniazd wciskamy dość ciasno w ciasto i wstawiamy do gorącego piekarnika pieczemy w 200 st. 40 minut .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    A zamiast jabłek mogą być morele , śliwki, porzeczki , rabarbar.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !