Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Piersi umyć pod bieżącą wodą, osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić w kostkę wielkości 1,5 x 1,5 cm. Owoce pokroić w plastry o grubości 0,5 cm.
Sok jabłkowy i miód wymieszać z imbirem oraz marynatą słodko-kwaśną Prymat. Tak przygotowaną marynatą zalać mięso i obłożyć świeżymi owocami. Całość skropić sosem sojowym i odstawić do lodówki na ok. 3 godziny. Po wyjęciu z lodówki mięso i owoce nabijać naprzemiennie na szpadki do szaszłyków. Szaszłyki piec na gorącym ruszcie, posypując owoce świeżo siekaną miętą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Silver

    musi byc dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    to by się indyk zdziwił
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    niezachęcające połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !