Sposób przygotowania

Z wody i cukru ugotować syrop. Pomarańcze obrac ,skórkę umyć i moczyć 1 dzień, zmieniając co jakiś czas wodę. Na drugi dzień skórkę pokroic w paseczki i wrzucić na wrzący syrop. Gdy będzie przezroczysty to skórkę pomarańczową włożyć do słoiczków i zalać syropem. Zakręcić. Przechowywać w lodówce. Dawać do ciast drobno
pokrojone.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    wypróbuję
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !