Sposób przygotowania

Szpinak myjemy i suszymy .Układamy na talerzu .Paluszki rozmrażamy .Kroimy w kosteczkę . Cebulę kroimy w piórka . Ogórka nie obieramy kroimy w plasterki .Składniki dodajemy do szpinaku .doprawiamy oliwą z oliwek,pieprzem i solą morską

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ewa co to surimi ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczna
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Surimi w formie tzw. paluszków krabowych. Surimi – produkt sporządzony na bazie zmielonego mięsa białych ryb, najczęściej mintaja, dorsza lub morszczuka.
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pyszna sałatka... polecam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !