Sposób przygotowania

4 szklanek wody zagotowujemy i dodajemy 1 kostkę rosołowe. W zimnej wodzie ok 100 ml rozpuszczamy żelatynę .Wymieszana zelatyne dodajemy do wody z rosołkiem dobrze mieszamy .Marchewki gotujemy i kroimy w kosteczke . Groszek i kukurydzę odsączamy . Do foremek wkładamy liść szpinaku warzywa i zalewamy wywarem . Zostawiamy do stężenia

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pycha podajemy z octem jabłkowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !