Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słonecznikowiec

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopt ciemny 1 szt
masa krówka 1 szt
margaryna 1/4 szt
cukier 3/4 szkl
mleko 2 łyżki
słonecznik łuskany 400 gram
masło 1 szt
margaryna Kasia 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Słonecznikowiec

1/4 Kostki margaryny rozpuścić, dodać mleko i cukier, oraz słonecznik i uprażyć na złoty kolor, cały czas mieszając. Zmiksować masło i kasię, dodać masę krówkę i 3/4 slonecznika. Biszkopt przekroić na pół, posmarować połową masy przykryć drugim plackiem, też posmarować masą i posypać resztą słonecznika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 08.03.2014 09:45
bardzo pyszne ciasto
magduś83 05.11.2012 15:59
bardzo dziękuję PaniMISIOWEJ za tak miły komentarz :)
Angelika10 05.11.2012 00:30
pyszny
maciek7 27.04.2012 20:20
pycha
PaniMISIOWA 22.03.2012 20:43
pieczesz wspaniałe ciasta!
Kas2 22.02.2012 12:08
wow fantastyczne ciacho
1j1o1l1a1 21.01.2012 01:31
wyglada świetnie...mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak