Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filety z ryby (ja użyłam mintaja) rozmrozić, osuszyć i przyprawić pieprzem i solą. Następnie rybę obtoczyć w mące, jajku i położyć na nią plasterek sera. Ser posmarować jeszcze z wierzchu jajkiem, żeby panierka się trzymała podczas smażenia.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajne urozmaicenie piątkowej rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra rybka...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    nie wpadlabym na rybe z serem. siwetny pomysl!
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    Taka ryba jest bardzo dobra, oczywiście można użyć innego sera (ja akurat taki miałam pod ręką)i filet z innej ryby, należy jednak uważać podczas smażenia. Ser się rozpuszcza, dlatego lepiej użyć jakiś twardszy ser, dobrze go \"zapanierować\" i smażyć na naprawdę małym ogniu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zgadzam się,pyszna rybka !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis na pewno skorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo smaczna ryba :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    tak jeszcze nie jadłam ryby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    słyszałam już od kilku szefów kuchni, że do ryby nie powinno się dodawać sera, ale to kwestia gustu....
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ja na szczęście nie zwracam uwagi na to co inni mówią, co z czym łączyć a czego nie, dzięki tamu mam możliwość poznawać smaki których niektórzy nigdy nie poznają ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !