Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
majonez 3 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem

Jajka zalać wodą, posolić, gotować przez 10 minut. Ostudzić. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę. Posolić, odstawić na kilka minut. Szczypiorek umyć, drobno posiekać. Jajka obrać, pokroić w kostkę. Jajka, cebulę oraz szczypiorek posiekać. Dodać majonez oraz przyprawy. Wymieszać. Używać do smarowania pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 05.09.2013 08:07
bardzo lubimy taką paste
romanrafal
romanrafal 28.05.2013 14:26
bardzo dobra polecam
ben-ka 24.05.2013 10:07
też czasami robię.
IlonaAlbertos 20.02.2013 12:20
Świetna na kanapki.
Poison1988 20.12.2012 15:16
brzmi pysznie :)
Seba 15.07.2012 10:56
pycha
Motorek 13.07.2012 08:31
smaczna
Norgiusz 06.07.2012 15:20
mniam
mirosława4 28.06.2012 21:16
smaczniutka
mela25 29.04.2012 10:57
smakowita
anulka69 15.04.2012 11:55
pyszna
mela25 09.04.2012 07:48
dobra :)
barbara11561 01.03.2012 16:31
pyszna
berys18 23.02.2012 14:45
lubie takie pasty,
berys18 23.02.2012 14:45
lubie takie pasty,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak