Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, wstawić do lodówki na 30 minut. Bułkę namoczyć i odsączyć, zmielić z rybą, dodać zaszklone plasterki cebuli, sok z 1 cytryny, marynatę z ryby,musztardę, wymieszać, dodać łyżeczkę soli i trochę pieprzu. Uformować małe klopsiki, posypać bułką. Smażyć na rozgrzanym maśle. Podawać z gotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubię rybne klopsy
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pod mój smak, super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !