Sposób przygotowania

Ryby umyć, osuszyć, pokropić sokiem, wstawić do lodówki na 20 minut. Po wyjęciu posolić i popieprzyć. Pokrojony w kostkę boczek usmażyć na skwarki, odłożyć, usmażyć śledzie, dodać posiekaną cebulę i lekko podsmażyć. Ryby odłożyć na gorący talerz, skwarki podgrzać, udekorować nimi śledzie, posypać natką i koperkiem, cebulą, obok położyć plastry cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    coś innego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    połączenie niespotykane...
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nigdy tego nie jadłam, ciekawe jak to smakuje, bo lubię śledzie ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !