Sposób przygotowania

makaron ugotować al dente w dużej ilości osolonej wody.zahartować,dolewając jedną szklankę zimnej wody i dokładnie odcedzić.wymieszać z 1 łyżką masła.wędlinę pokroić w paseczki,wymieszać z makaronem i posiekaną zieleniną,przełożyć do formy do zapiekania.śmietankę lekko ubi ze szczyptą gałki muszkatołowej,doprawić solą i pieprzem,wymieszać z połową sera.zalać makaron.posypać pozostałym serem i wstawić na 20 min. do nagrzanego piekarnika.przed podaniem posypać zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    LUBIĘ TO
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Co za rarytas !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !