Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć skropić sokiem, wstawić do lodówki na 30 minut. Zagotować wywar, dodać pokrojoną w paseczki cebulę, dodać ocet i kapary, podgrzewać. Dodać mąkę wymieszaną z 2 łyżkami zimnej wody i wymieszać. Dodać musztardę, koncentrat, sok z cytryny i posiekane ogórki, doprawić, zagotować i mieszając dolać śmietanę. Pokrojone w kostkę filety włożyć do sosu, przykryć i gotować na słabym gazie ok. 15 minut. Podawać posypane natką.

Komentarze

  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    bardzo ciekawe i chyba smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się z powyższą opinią.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !