Sposób przygotowania

Z obu mąk robimy wgłębienie wlać mleko , 2 łyżki oleju , wodę i sól . Zrobić ciasto rozwałkować i wykrawać krążki . Do miseczki przełożyć mięso mielone przyprawić przyprawami , jajkiem wymieszać i podsmażyć , pieczarki które wcześniej pokroiliśmy i podsmażyliśmy też dodać do mięsa , cebulę również - wymieszać i gotowy farsz nakładamy na każdy krążek , zlepiamy i gotujemy . Po ugotowaniu możemy je usmażyć na patelni. Jak kto woli .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jadłam jeszcze takich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    dobre pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !