Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

soczysty rostbef

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rostbef wołowy 1 kg
masło 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: soczysty rostbef

mięso dobrze opłucz w wodzie. oprósz dobrze solą i pieprzem.masło stop w rondelku i polej nim mięso które piecz 30 minut w temp 220 st a następnie rostbef zawiń w folie i trzymaj następne 30 minut w wyłączonym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak