Sposób przygotowania

Cebulę należy obrać ze skórki, następnie dokładnie umyć i pokroić w drobną kosteczkę. Tak posiekaną cebulę należy wrzucić na rozgrzaną patelnię z dodatkiem jednej łyżki stołowej masła (masło musi być dobrze rozpuszczone). Cebulę należy lekko zeszklić. Następnie należy wyparzyć wrzątkiem jajka i wbić do zeszklonej cebuli, całość należy doprawić do smaku solą i pieprzem, wrzucić plaster żółtego sera. Gdy ser się rozpuści, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jajecznica inaczej:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !