Sposób przygotowania

Ja użyłam mieszanych , czyli prawdziwki ,kozaki , kurki , kroimy na małe kawałeczki .
Masło rozgrzewamy i na nie wrzucamy grzyby , do nich pokrojoną cebulkę , doprawiamy i dusimy do miękkości co jakiś czas podlewając wodą , na koniec mieszamy obie śmietanki razem i zagęszczamy sos .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Uwielbiam sos grzybowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    a czy może być sama 18%? żeby było bardziej dietetycznie?
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    hihihi pewnie że moze być i nawet na mleku , bo wiem ze tak też się robi :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wioleta14

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Andzia4

    Czy d?ugo nale?y dusi? te grzyby? Bo nie poda?a? czasu w przepisie.
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    No faktycznie , ale tak ok 30 min to musi by? , by zmi?k?y ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    Jest sucho - czy beda grzyby w tym roku, na taki sosik?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !