Sposób przygotowania

Porzeczki umyć, oderwać od gałązek. Dodać wino oraz cukier, zmiksować w blenderze. Powstałą masę zamrozić. Po godzinie ubić śmietanę, wyjąć masę porzeczkową i połączyć z ubitą śmietaną. Dokładnie wymieszać. Powstały krem przełożyć do pucharków, podawać natychmiast. Można udekorować listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    musi być pyszny ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny deser !
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śuper sosik
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    porzeczka dojrzewa,trzeba zrobić ten deserek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    chętnie spróbowałabym tego kremiku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !