Sposób przygotowania

Całe jajka utrzeć z cukrem i gorącą wodą, aż powstanie rzadka, lecz puszysta masa. Dodać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i olej. Wszystko wymieszać. Wyłożyć ciasto na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę. Obrane jabłka pokroić w ósemki, wyłożyć na cieście. i od razu wstawić do pieczenia. Piec do lekkiego zarumienienia w temp. 190 stopni. Można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Dziś rano robiłam ten przepis... Wyszło super i zrobiłam zdjęcia, od razu dodałam tutaj ; )
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    pychotaa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lekki i smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie puszyste ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ekspresowe, pyszne ciacho.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !