Sposób przygotowania

Cukier puder rozbijamy, aby był stosunkowo drobny, a następnie przesiewamy go przez sito. Do przesianego cukru pudru dodajemy powoli sok z cytryny cały czas mieszając. Na koniec dodajemy ciepłej wody (aby lukier lepiej się rozprowadzał na cieście) i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    słodki)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zazwyczaj robiłam bez polewy albo z czekoladą ale przy najbliższej okazji zrobię z lukrem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    praktyczny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha lukier
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    nigdy jeszcze nie robiłam lukru do sernika,skorzystam z przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !