BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Polędwiczki oczyścić, umyć pod bieżącą wodą i osuszyć papierowym ręcznikiem. Mięso posypać obficie przyprawami Prymat, skropić oliwą z oliwek, a następnie dokładnie natrzeć marynatą i odstawić do lodówki na ok. 3-4 godziny. Podczas marynowania należy kilkakrotnie przekładać mięso, aby równomiernie nasiąkło przyprawami.
Po wyjęciu mięsa z marynaty należy doprawić je do smaku solą i pieprzem, a następnie grillować ok. 10 minut.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    już po sezonie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    tra ta tata marynata
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    p0lek

    Przepis iście mistrzowski. Doprawić, marynować, ugrillować.Hahaha...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    klasyka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !