Sposób przygotowania

Z jabłek odciąć wierzch i wydrążyć środki. Pozostały po oddzieleniu gniazd miąższ posiekać. Śledzie wymoczyć i pokroić w drobną kostkę. Cebulkę i oliwki pokroić drobno i połączyć ze śledziami i jabłkami. Do farszu dodać majonez i sól, po czym wypełnić nim jabłka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    dobre jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam jabłuszka pod każdą postacią ale ze śledziem nigdy ich nie faszerowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    interesujące połączenie, jeszcze takiego nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takich jeszcze nie jadłam,świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawe danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !