Sposób przygotowania

Z obranych kalarepek odciąć czapeczki, wydrążyć środki. Zagotować wodę, posolić, wrzucić kalarepki, gotować ok, 10-15 minut. Mięso zmielić, ryż ugotować, wymieszać razem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i koncentrat pomidorowy. Przyprawić, wymieszać. Napełnić kalarepki, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piec przez 45 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Musi by? smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne , czekam już na swoje...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smaczne danie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się apetycznie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !